Meer voor minder. Ontdek de PST Multipacks vandaag nog!

 

Maak je team klaar voor succes met onze Multipacks! Als verzorger of materiaalman van je team, wil je natuurlijk de beste wraps tegen een voordelige prijs. Met onze multipack zit je helemaal goed! Je kunt mixen en matchen zoals jij dat wilt, want ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 25 kleuren.

 

Onze wraps zijn gemaakt van een uiterst flexibel materiaal dat perfect hecht op zichzelf. Hierdoor ontstaat er geen afknelling van spieren en pezen tijdens het sporten. Bovendien voldoen ze aan alle eisen van de FIFA, dus je kunt erop vertrouwen dat je team in goede handen is.

 

Met een lengte van 5 meter per rol, heb je genoeg tape om meerdere spelers te verzorgen. En het beste nieuws? Onze wraps zijn direct uit voorraad leverbaar! Geen lange wachttijden, maar snel aan de slag met het fixeren van enkels en polsen.

 

Premier Socktape staat bekend als hét A-merk onder de cohesive wraps in de voetbalwereld. Onze kwaliteit is ongeëvenaard dankzij de speciale samenstelling. Door het aantal "draden" dat we toepassen in onze wraps, blijven ze 100% op zichzelf hechten. Dit in tegenstelling tot goedkopere tapes die dunner zijn en sneller loslaten.

 

Wacht niet langer en kies voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid met onze Multipacks. Bestel vandaag nog en geef jouw team de ondersteuning die ze verdienen!

 

 

 
© 2010 - 2024 PST-DIRECT.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel