Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden.Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

Het herroepingsrecht verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons digitale modelformulier wat u hieronder vindt. U mag ook een email sturen naar info@teamtrade.nl om uw herroepingsrecht te gebruiken, als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u binnen 1-2 werkdagen per email een ontvangstbevestiging sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na melding van het herroepingsrecht dient u de producten terug te sturen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 

Terugbetaling

In geval van een ontbinding ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft.

De kosten van de retourzending zijn voor onze rekening bij het ontbinden van de koop. 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn.
  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Voor producten vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden.
  • Zakelijke klanten.

download hier het herroepingsformulier

 

 

© 2010 - 2024 PST-DIRECT.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel